Uw advocatenkantoor in regio Assebroek, Brugge

Advocatenkantoor L & P Advocaten in Assebroek, Brugge

Advocatenkantoor L & P Advocaten werd in 1968 opgericht door Mter. Antoon LUST. Het advocatenkantoor in Brugge telt momenteel 15 advocaten, waaronder 4 advocaten vennoten en ook 5 bedienden die instaan voor het secretariaat. 

 

Door de jaren heen is L & P Advocaten geëvolueerd tot één van de gevestigde waarden van de balie te Brugge en uitgegroeid tot één van de grotere advocatenkantoren van het gerechtelijk arrondissement Brugge.


Het kantoor verzorgt dossiers voor zowel particulieren, ondernemingen, openbare besturen als verzekeringsmaatschappijen. L & P Advocaten opereert vanuit een interdisciplinaire samenwerking van 15 advocaten die zich elk, naast algemene materies, ook toespitsen op meer gespecialiseerde vakgebieden.

De advocaten van L & P Advocaten worden logistiek ondersteund door een team van 5 administratieve assistenten. In ons kantoor beschikken wij over een zeer uitgebreide bibliotheek die continu geactualiseerd een aangepast wordt aan de steeds evoluerende wereld van het recht.

 

U kan ons telefonisch of per mail bereiken. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie!